روز جهانی هموفیلی۱۷آوریل مطابق با ۲۸ فروردین ماه در تقویم شمسی

هموفیلی نوعی بیماری ارثی است که در آن خون در محل بریده شده بند نمی‌آید و جز در موارد استثنایی، این بیماری فقط در افراد مذکر دیده می‌شود. همچنين شدت خونریزی در بيماران مبتلا به هموفیلی با توجه به ميزان اختلالات ژنتيكي متفاوت است. از ديگر ويژگي هاي بارز هموفيلي اين است كه اين بيماري از طريق مادر به فرزندان پسر منتقل مي شود و در ۸۵ درصد موارد، هموفيلي ناشی از کمبود فاکتور انعقاد خون شماره ۸ است كه از آن با نام هموفیلی A یا هموفیلی کلاسیک ياد مي شود. اين در حالي است كه در ۱۵ درصد دیگر بیماران هموفيلي، خونریزی بر اثر کمبود فاکتور انعقادی ۱۱ به وجود می‌آید. از نشانه هاي اولیه هموفیلی مي توان به خونریزی‌های طولانی پس از ايجاد خراش‌های کوچک در بدن اشاره كرد.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

دکترموعودی متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در حال حاضر تستهای غربالگری برای سرطانهای شایع در کشور توسط پزشکان انجام می شود و به علت هزینه های بالای این برنامه و امکانات زیادی که نیاز دارد مراکز بهداشتی نمی توانند آن را انجام دهند.
۰۲ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /68 /18
دکتر مطلب نژاد ششمین سال غربالگری رایگان سرطان دهان را خدمتی شایسته از دانشکده دندانپزشکی بابل دانست

دکتر مینا مطلب نژاد سرپرست تخصصی بخش دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی بابل در مصاحبه با روابط عمومی دانشکده اذعان داشت یکی از خدمات بسیار مهم در حوزه سلامت عمومی جامعه، سلامت دهان و دندان است.
۰۲ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /89 /18